Sådan retter du fejlen, hvis du ikke kan logge på Norton Identity Safe-boksen

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Log af, og log på Norton Identity Safe

1. Start Norton.

2. Klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne af hovedvinduet.

Brugernavnet vises kun, hvis du har logget på med legitimationsoplysningerne til din Norton-konto.

3. Klik på OK i dialogboksen Log af.

4. Klik på Identity Safe på fanen Identitet i hovedvinduet i Norton.

5. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

6. Indtast legitimationsoplysningerne til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

7. Indtast adgangskoden til Norton Identity Safe-boksen i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113361032_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2017