Meddelelse om udfasning af version 2.x af Norton Tablet Security

Den nyeste version af Norton Mobile Security, Norton Mobile Security 3.x er nu til rådighed. Derfor vil det ikke længere være muligt at forny eller købe nye abonnementer til Norton Tablet Security 2.x pr. 30. juni 2015.

Kontakt Norton Support, hvis du har problemer med at aktivere dit nuværende produktet. Hvis du har Norton Mobile Security 2.x, vil programmet fortsat fungere og være understøttet, indtil det nuværende abonnement udløber.

Der er flere muligheder for at begynde at bruge den nyeste version af Norton Mobile Security 3.x, såfremt du kører Android 2.3 eller nyere:

Hvis din enhed kører Android OS version 2.3 eller senere:

• Følg vejledningen i Norton Mobile Security 2.x, der er installeret på enheden, når du bliver bedt om at køre den nyeste softwareopdatering.

• Kontakt Norton Support, hvis opdateringen mislykkes, for at få en ny produktnøgle til Norton Mobile Security 3.x, så du kan opdatere til den nyeste version.

Hvis din enhed kører Android OS 2.2 eller ældre:

• Du kan kontakte producenten af enheden for at få adgang til OS-opdateringer, og følg derefter vejledingen ovenfor.

Norton Mobile Security 3.x understøtter Android 2.3 og nyere.

Hvis din licens til Norton Mobile Security 2.x er udløbet:

1. Afinstaller Norton Mobile Security 2.x.

Følg vejledningen i denne KB-artikel, hvis du har brug for hjælp til at afinstallere Norton Mobile Security 2.x

2. Installer den nyeste version af Norton Mobile Security 3.x fra Google Play.

Følg trinene i Norton Mobile Security 3.x-appen for at købe et nyt abonnement, eller prøv det GRATIS i 30 dage.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113344600_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 09/03/2016