Norton Security til Mac er installeret på engelsk, selvom jeg downloadede det på mit lokale sprog

Du kan opleve, at Norton Security, når det er installeret på en Mac-computer, viser grænsefladen på engelsk, selvom det blev downloadet fra det originale Norton-websted i dit land. Dette problem kan opstå, når Norton-programmet registrerer, at sproget i operativsystemet Mac OS X er indstillet til engelsk.

Hvis du vil løse dette problem, skal du først afinstallere Norton-programmet og derefter ændre sproget i operativsystemet på computeren, inden du installerer Norton-programmet igen.

TRIN 1

Afinstaller Norton Security til Mac

1. Dobbeltklik på Norton Security i mappen Programmer.

2. Klik på Norton Security på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton Security.

Norton Security-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton Security.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Skift sprog i Mac OS X

1. I øverste venstre hjørne skal du klikke på Apple -ikonet og derefter klikke på Systemindstillinger.

2. I vinduet Systemindstillinger skal du klikke på Sprog og region.

3. Du skal klikke på knappen + for at tilføje det foretrukne sprog.

4. Vælg det ønskede sprog på listen, og klik derefter på Tilføj.

5. I bekræftelsesmeddelelsen vælger du det nye sprog.

6. Genstart computeren, og download Norton-programmet igen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113179674_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 29/06/2015