Kompatibilitet mellem Norton-værktøjslinjen eller Norton Password Manager og Microsoft Edge-browseren

Vidste du, at ...

Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

» Flere oplysninger

Vi har udgivet en ny version af Norton Password Manager-udvidelsen, der er kompatibel med Microsoft Edge-browseren. Udvidelsen er kun kompatibel med computere med Windows 10 Creators Update og nyere versioner.

Hvilke nyheder er der i Norton Password Manager-udvidelsen?

• Norton Password Manager-funktionen fås nu som en separat udvidelse.

• Udvidelsen kan installeres på alle systemer, hvor Microsoft Edge-browseren er installeret. Der kræves ikke installation af et originalt Norton-program som f.eks. Norton Security.

• Denne udgave understøtter automatisk udfyldning, automatisk hentning af login-elementer, søgning efter logins, visning af login-basisegenskaber samt mulighed for at slå favoritstatus for et login til og fra.

• I denne udgave er der ingen værktøjslinje. Norton Password Manager-funktionen vises direkte på websiden eller vises, når du klikker på udvidelsesknappen i Microsoft Edge.

• I denne udgave kan login-elementer kun redigeres via boksgrænsefladen i et Norton-program, f.eks. Norton Security.

• Denne udgave understøtter ikke andre Norton Password Manager-bokselementer som f.eks. adresser, betalinger og noter. Vi er i færd med at undersøge, hvordan vi kan sikre understøttelse af disse elementer på et senere tidspunkt.

Installer og aktivér Norton Password Manager-udvidelsen

1. Start Microsoft Edge-browseren.

2. Klik på knappen Mere øverst til venstre, og vælg Udvidelser.

3. I vinduet Udvidelser skal du klikke på Hent udvidelser i Store.

4. I vinduet Store skal du skrive Norton i søgefeltet.

5. Klik på Norton Password Manager i resultaterne.

6. Klik på Installer.

7. Klik på Start, når udvidelsen er installeret.

8. I pop op-vinduet Du har modtaget en ny udvidelse skal du klikke på Slå til.

Hvis du har lukket Microsoft Edge-browseren eller pop op-vinduet, skal du genstarte Microsoft Edge og følge denne fremgangsmåde:

9. Klik på knappen Mere øverst til venstre, og vælg Udvidelser.

10. Vælg Norton Password Manager i vinduet Udvidelse.

11. Under Vis knap ved siden af adresselinjen i vinduet Norton Password Manager skal du flytte skydeknappen til positionen Til.

Norton Password Manager-udvidelsen skal aktiveres, før ikonet kan vises ved siden af adresselinjen.

Adskillige Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem på vores brugergruppeforum. Du kan se løsninger på problemer med kompatibilitet i forbindelse med Edge-browseren i Norton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113038371_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/09/2018