Kompatibilitet mellem Norton-værktøjslinjen og Norton Identity Safe med Microsoft Edge-browseren

Du bliver muligvis bedt om at vælge en understøttet browser i Norton-programmet, efter at du har opgraderet til Windows 10, hvis Microsoft Edge er standardbrowser.

Er Microsoft Edge kompatibel med Norton Identity Safe?

• Ifølge de informationer, Microsoft hidtil har fremlagt, er der en række browserbaserede beskyttelses- og identitetsfunktioner i Norton-programmerne, som ikke er kompatible med Edge. Disse inkluderer Identity Safe, Norton-værktøjslinjen, Safe Search, Safe Web, Antiphishing og Scam Insight.

Microsoft har givet udtryk for, at Edge konstant vil blive forbedret, og at udvidelser til browseren vil blive tilladt indenfor nærmeste fremtid.

Hvordan kan jeg surfe sikkert, indtil Norton-programmet er kompatibelt med Microsoft Edge?

• Vi er i gang med at undersøge alternative måder at understøtte disse funktioner i Microsoft Edge. I mellemtiden anbefaler vi at anvende Internet Explorer eller andre understøttede webbrowsere, f.eks. Google Chrome og Mozilla Firefox*, hvor det er muligt at benytte funktionerne i Nortons sikkerhedsprodukter.

Skift standardbrowser

1. Gå til hovedvinduet, og klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne, og derefter på Indstillinger.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på System.

3. I vinduet System skal du klikke på Standardapps.

4. I det højre vindue skal du scrolle ned til Webbrowser, og klikke på Microsoft Edge.

5. I dialogboksen Vælg en app skal du vælge din foretrukne webbrowser.

Hvis Internet Explorer ikke vises på listen, skal aktivere det manuelt. Hvis du vælger en anden browser, men ønsker at indstille Microsoft Edge som standardbrowser igen, skal du klikke på Nulstil.

Aktivér Norton-værktøjslinjen i internetbrowseren

• Du skal aktivere værktøjslinjen Norton Identity Safe i browseren, når du har indstillet din standardbrowser. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

* Norton-værktøjslinjen er delvist kompatibel med Mozilla Firefox. Du kan få flere oplysninger i Kompatibilitet mellem Norton-værktøjslinjen og Norton Identity Safe med Mozilla Firefox.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113038371_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/07/2016