Fejlmeddelelsen: "Serverfejl": Vi arbejder på at rette en fejl, som forhindrer os i at imødekomme din anmodning. Prøv igen senere (-6)"

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Denne fejl kan opstå, hvis der er et problem, når du aktiverer Norton. Du kan løse problemet ved at køre LiveUpdate.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Højreklik på Norton-ikonet i meddelelsesområdet og derefter på Kør LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Norton er nu aktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113028823_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2017