Fejlmeddelelsen: "Serverfejl": Vi arbejder på at rette en fejl, som forhindrer os i at imødekomme din anmodning. Prøv igen senere (-6)" vises, når jeg forsøger at aktivere Norton-programmet

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Denne fejl kan opstå, hvis der er et problem, når du aktiverer Norton-programmet. Du kan løse problemet ved at køre LiveUpdate. Hvis problemet ikke er løst, skal du downloade og køre reparationsværktøjet.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Højreklik på Norton-ikonet i meddelelsesområdet og derefter på Kør LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, skal du gå videre til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør Norton Activation Repair-værktøjet

1. Download Norton Activation Repair-værktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Pak mappen Norton_ActivationRepair.zip ud, og placer indholdet på skrivebordet.

3. Dobbeltklik på Norton_ActivationRepair i den udpakkede mappe.

4. Når meddelelsen "Det lykkedes. Aktiveringsfejlen er rettet" vises, skal du klikke på OK.

Norton-programmet er nu aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113028823_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/11/2016