Meddelelsen: "Der opstod en registreringsfejl ? Netværksforbindelsen blev afbrudt" vises, når jeg registrerer Norton-programmet til Mac

Symantec er opmærksom på dette problem, hvor du muligvis ikke kan registrere Norton Internet Security 5 eller Norton Antivirus 12 til Mac på en computer med Mac OS X 10.01x (med kodenavnet Yosemite).

Kontakt Norton Support for at registrere det købte Norton-program til Mac.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113024712_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x
Sidst ændret: 06/07/2015