Meddelelsen: "Der opstod en registreringsfejl - Der opstod et problem med registreringen" vises, når jeg registrerer mit Norton-program til Mac

Symantec er opmærksom på denne fejlmeddelelse, som af forskellige årsager kan blive vist, når du registrerer Norton Internet Security 5 eller Norton Antivirus 12 til Mac.

Selvom denne fejlmeddelelse vises, er du beskyttet af Norton, og Norton-programmet er registreret på din Norton-konto. Hvis du vil kontrollere beskyttelsesstatussen for enheden, kan du følge trinene herunder.

Kontrol af beskyttelsen på dine enheder

1. Log på Norton-webstedet.

2. Vælg Norton-programmet under Tjenester.

Produktnøglen til Norton Internet Security 5 eller Norton Antivirus 12 til Mac samt oplysninger om antal brugere af licensen vises.

3. Under afsnittet Administration af installationer vises der i tabellen oplysninger om de enheder, der har Norton-programmer installeret via dit abonnement.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v112959082_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 29/06/2015