Sådan sikrer du, at dit abonnement er gyldigt

Tjenesten, der skal fornys, inkluderer sikkerhedsopdateringer og nye programfunktioner, som udgives under tjenestens løbetid. Du skal være opmærksom på, at der kan tilføjes, ændres og fjernes funktioner i abonnementets periode.

Tjenesternes løbetid varierer fra program til program. Når den oprindelige abonnementsperiode er udløbet, skal du forny abonnementet, inden du kan opdatere og bruge din beskyttelse. Hvis du kører LiveUpdate, når abonnementsperioden er ved at være udløbet, vil du blive bedt om at forny abonnementet mod betaling. Følg vejledningen på skærmen for at forny abonnementet.

Påmindelsen om fornyelse af abonnementet vises ikke, hvis du har fravalgt den automatiske fornyelsestjeneste, da du købte Norton-programmet. Programmet fornys automatisk, før det udløber. Hvis den automatiske fornyelse mislykkes, vises påmindelsen om fornyelse af abonnementet.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v11195863_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016