Norton-programmet ser anderledes ud

I Nortons fortsatte bestræbelser på at levere kvalitetsprodukter baseret på den nyeste teknologi har vi udgivet en opdatering til alle sikkerhedsprogrammerne.

Hvorfor ser Norton-programmet anderledes ud?

Norton har udgivet en ny version af Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security og Norton Security Suite. Den nyeste udgave afspejler Norton-produkternes nye udseende og er kompatibel med Windows 10.

Hvordan adskiller den sig fra min tidligere Norton-version?

Det nye Norton-program ser ikke bare anderledes ud, men indeholder forbedrede sikkerhedsfunktioner og har forbedret ydeevne.

Jeg vil gerne vide mere om funktionerne i Norton-programmet

Norton tilbyder specialiseret beskyttelse, som hjælper dig med beskytte dig selv og dine enheder. Din pc beskyttes mod virus, onlinetrusler, identitetstyveri og økonomisk svindel.

Vigtigste funktioner og fordele

• Kompatibilitet med Windows 10 - den nyeste version af Norton-produkterne fungerer problemfrit med Windows 10.

• Total cloud-beskyttelse - en funktion, som scanner din pc direkte vha. cloud-baserede virusdefinitioner.

• Nyt udseende - den mest avancerede teknologi og førsteklasses sikkerhed med en enkel og brugervenlig grænseflade.

• Understøttelse af system til beskyttelse mod indtrængen (IPS) til https - Den IPS, der er i Norton Security, registrerer nu angreb, der anvender https-forbindelser og stopper disse angreb, inden de finder vej til enheden.

• Statisk datascanner (SDS) - Disse brugertilstandsmoduler giver en bedre sikkerhedsmodel, forbedret beskyttelseseffektivitet og bedre administration af ressourcer.

• Forbedring af ydeevne - Betydelige forbedringer af ydeevne og tiden for opstart og lukning af computeren

Yderligere funktioner

• Proactive Exploit Protection (PEP) - beskytter Windows-enheder mod såkaldte ukendte trusler, der forsøger at udnytte uopdagede og ikke rettede fejl (eller sårbarheder) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet

• I emulatoren analyseres ukendte og mistænkelige filer i et isoleret og beskyttet virtuelt miljø med henblik på at finde ud af, hvordan de opfører sig, før de bliver kørt på brugerens enhed.

• Med cloud-baserede kontrolelementer på Norton-kontoen kan du rette, opdatere, forny og installere Norton-programmer via internettet med et par hurtige klik. Mulighed for at samle dine andre Norton-beskyttelsesprodukter til andre enheder, f.eks. din Mac®-computer, smartphone eller tablet-pc, på ét sted.

• Insight - identificerer de filer og programmer, der er sikre eller farlige, ved hjælp af den kombinerede feedback fra mere end 175 millioner Norton-brugere for at identificere indgående trusler og afværge dem proaktivt.

• SONAR-adfærdsbeskyttelse - registrerer tegn på, at en fil er farlig, og beskytter dig proaktivt mod nye trusler.

• Altid opdateret - henter og installerer automatisk vigtige opdateringer til programmet og funktionerne, når du ikke bruger computeren.

• Download Insight - forhindrer dig i at downloade filer fra websteder, der har et dårligt omdømme i Norton-brugergruppen.

• Insight + optimeret filkopiering - giver hurtigere scanning ved at identificere sikre filer og kun scanne ukendte filer.

• Strømbesparende tilstand - forlænger den bærbare computers batterilevetid ved at udsætte aktiviteter, der ikke er kritiske, indtil computeren er sluttet til lysnettet.

• Månedlig rapport - fortæller dig, hvad Norton har gjort for at beskytte dig og din pc i den sidste måned.

• Startstyring - reducerer den tid, computeren bruger på at starte, ved at give dig mulighed for at vælge, hvilke programmer der skal starte automatisk, når du tænder computeren.

• Norton Community Watch - indsamler oplysninger fra millioner af frivillige Norton-brugere for hurtigere at opdage nye trusler, identificere sikre filer og yde en stærkere og mere effektiv beskyttelse.

• Smart tovejsbaseret firewall - forhindrer fremmede i at få adgang til dit hjemmenetværk ved at blokere for indgående trafik, som vurderes at være usikker.1

• Spamblokering - beskytter din postkasse mod uønskede, farlige og bedrageriske mails, som kan bruges til at stjæle din identitet.1

• Identity Safe - husker, beskytter og indsætter automatisk brugernavne og adgangskoder, så de ikke bliver væk eller stjålet.

• Norton Safe Web - advarer dig om usikre websteder, før du åbner dem.

• Internetbeskyttelsessystem - gennemsøger websteder og sociale netværk for mistænkelige links og mistænkeligt indhold for at identificere den seneste svindel på sociale netværk.

• Automatisk backup - giver dig mulighed for automatisk sikkerhedskopiering af fotos, film og filer i Norton 360 og Norton Security 1, 2 og Norton Security Suite 3

• Gratis teknisk support - gratis teknisk support, som giver dig den hjælp, du har brug for, i hele abonnementets løbetid.

1 Funktionen findes ikke i Norton AntiVirus

2 Funktionen findes ikke i Norton Internet Security

3 Kun sikkerhedskopiering til den lokale computer

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v111382660_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/06/2016