Meddelelsen "Overvejer du at opgradere til Windows 10?" fra Norton vises på min computer

Hvis du bruger Windows 7 eller 8, og der er installeret et Norton-program på computeren, får du en meddelelse om, at der kommer en opdatering til computeren om nogle få uger. Opdateringen gør Norton-programmet kompatibelt med Windows 10.

Hvorfor modtog jeg denne sikkerhedsmeddelelse?

Formålet med denne meddelelse er at fortælle dig, at der kommer en ny produktversion af dit Norton-program inden for nogle få uger, så programmet bliver kompatibelt med Windows 10.

Hvis du ikke har planer om at opgradere til Windows 10, vil det opdaterede Norton-program fortsat beskytte dig, uanset hvilket operativsystem der er på computeren.

Skal jeg selv foretage mig noget for at få opdateringen?

Nej. Den nye version (22.5.x.x.) af Norton-programmet bliver installeret automatisk, og dit abonnement fortsætter uden afbrydelse, indtil det udløber som planlagt.

Find yderligere oplysninger om programversionen i Sådan finder du dit Norton-programs navn og versionsnummer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v111339232_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/08/2015