Meddelelsen "Din konto beskyttes i øjeblikket ikke af Norton Auto-Scan" vises ved åbning af Norton Safe Web på Facebook

Facebook foretog for nylig nogle ændringer, som har medført begrænsninger med hensyn til, hvilke oplysninger tredjeparters Facebook-apps har adgang til. På grund af disse ændringer kan appen Norton Safe Web til Facebook ikke længere scanne opslag fra dine venner på tidslinjen. Nuværende Norton-kunder kan dog stadig få beskyttelse, når de bruger Facebook på en pc eller Mac-computer, der beskyttes af Norton: Nortons system til beskyttelse mod indtrængen registrerer skadelige link, som dine venner slår op - uden brug af visse Facebook-grænseflader. Hvis du ikke er Norton-kunde, kan du prøve Norton Security gratis.

Du kan modtage opdateringer i fremtiden, hvis du følger os på Facebook og på Twitter (@NortonOnline).

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v110657429_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 11/08/2017