Operativsystemer, der understøttes af Norton-programmer og -tjenester

Hvis du har købt Norton Computer Tune Up, og ønsker at anvende det, kan du læse Hvordan indløser jeg Norton Computer Tune Up, som jeg købte? (gælder ikke for dette område)

Du kan kun installere det program, du har købt, hvis enheden opfylder de minimumsystemkrav, der fremgår af denne artikel. Vælg dit Norton-program for at læse mere om disse krav:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v110635648_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 27/06/2018