Sikkerhedsstatussen vises som "I fare" og "Ret nu", når jeg deaktiverer Automatisk LiveUpdate i Norton-programmet

Du kan rette fejlen ved at køre LiveUpdate og derefter en komplet systemscanning.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 2

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110623788_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/06/2016