Løsning af problemer med installation af Norton på Windows 10

Du skal downloade den nyeste version af Norton, før du kan installere Norton på en Windows 10-computer. Du kan hente den nyeste version af Norton ved at følge anvisningerne nedenfor.

Download Norton på computeren

1. Log på Norton.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

Hvis du vil installere et nyt produkt, som ikke er registreret på din Norton-konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton er nu installeret og aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110489302_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2017