Jeg kan ikke installere Norton-programmet på min Windows 10-computer

Du skal downloade den nyeste Norton-version, før du kan installere programmet på en Windows 10-computer. Download den nyeste version af Norton-produktet som beskrevet i nedenstående anvisninger.

Download af Norton-programmet til computeren

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

Hvis du vil installere et nyt produkt, som ikke er registreret på din Norton-konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på indstillingen Download øverst til højre i browseren for at få vist de downloadede filer, og dobbeltklik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Dobbeltklik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Anmod om en installations-cd

• Hvis du har købt Norton-programmet i en butik og ikke kan downloade programmet på en Windows 10-computer, kan du kontakte Norton Support og bede om en cd, der er kompatibel med Windows 10.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110489302_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/05/2016