Norton Family overvåger ikke aktiviteten på sociale netværk på barnets Android-enhed

I øjeblikket overvåger Norton Family kun aktiviteten på sociale netværk på Windows-computere.

Følgende Norton Family-funktioner understøttes på Android-enheder:

• Internetopsyn

• E-mailadvarsler

• Anmodning om adgang

• Mobilapp til forældre

• Placeringsovervågning*

• Overvågning af mobilapps*

• Sms-overvågning*

• Månedlige/ugentlige rapporter*

• Android-tidsopsyn*

• Videoovervågning

• Søgeaktivitet

Adresselinjen skjules automatisk, når børnene ser en YouTube-afspilningsliste i Chrome på en Android-telefon eller -tablet. I dette tilfælde kan Norton Family ikke overvåge og rapportere individuelle videoer på afspilningslisten som separate aktiviteter. Derfor skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder, så du får mest muligt ud af Norton Family.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110295633_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 17/01/2018