Meddelelsen: "Vi kan ikke oprette forbindelse til Symantec-serveren på nuværende tidspunkt. Prøv igen senere" vises, når jeg forsøger at aktivere Norton-programmet til Mac

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

TRIN 1

Afinstaller Norton Security

1. Dobbeltklik på Norton Security i mappen Programmer.

2. Klik på Norton Security på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton Security.

Norton-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton Security.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Download og installer Norton Security

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsprogrammet til Norton Security, når filen er downloadet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110275409_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 07/10/2016