Deaktivering af automatisk fornyelse

Når du abonnerer på en Norton Family Premier-tjeneste, bliver du automatisk tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Ved at tilmelde dig denne tjeneste giver du Symantec lov til automatisk at forny dit Norton Family Premier-abonnement, inden dit aktuelle abonnement udløber. Når du er tilmeldt vil du blive faktureret via den metode, du valgte, da du fornyede din Premier-tjeneste i vores webbutik, én gang om året for den almindelige abonnementspris, så længe du er tilmeldt programmet. Vi sender dig en mail med detaljerne, inden vi opkræver dig noget, så du ved, at der er en opkrævning på vej.

Du kan dog afmelde Nortons automatiske fornyelsestjeneste til enhver tid i løbet af din abonnementsperiode. Hvis du afmelder tjenesten, skal du manuelt forny dit Premier-abonnement, hvis du fortsat vil bruge funktionerne. Tjenesten giver dig besked, når dit abonnement er ved at udløbe.

Sådan deaktiveres den automatiske fornyelse på Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Klik på din profil på siden Konfigurer Family under Forældre.

4. På siden Profilindstillinger skal du klikke på Mit abonnement.

5. Deaktiver funktionen ved at flytte kontakten Til/Fra mod højre til Fra ud for Automatisk fornyelse.

6. Klik på Gem.

Sådan deaktiveres automatisk fornyelse på din Norton-konto

1. Log på din Norton-konto for at deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

2. Klik på FRA ud for det Norton-program, som du vil deaktivere automatisk fornyelse for, under Automatisk fornyelse og abonnementer.

3. Når der vises en meddelelse, skal du klikke på Deaktiver.

4. Norton Family beder dig om at forny Premier-abonnementet manuelt, inden det udløber næste gang.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110244829_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 22/04/2015