Undersøgelse af hvor lang tid enheden kan bruges endnu

Barnet kan se, hvor lang tid enheden må bruges i alt, og hvor lang tid enheden kan bruges endnu. I Norton Family underrettes barnet, når der er 15 minutter tilbage af den tilladte tid. Der vises en nedtælling på et minut, når barnet nærmer sig den begrænsede tidsperiode.

Når barnet overskrider den tid, det er tilladt at bruge enheden, blokerer eller tillader Norton Family barnets brug af enheden, afhængigt af hvilken husregel du har valgt.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110242968_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016