Undersøgelse af hvor lang tid enheden kan bruges endnu

Du kan administrere og kontrollere, hvornår og hvordan dit barn kan bruge enheden. Du kan indstille grænser for, hvor lang tid dit barn må bruge enheden. Dette hjælper dine børn til at planlægge, hvor meget tid de bruger enheden, og til at undgå overdreven brug af enheden og afhængighed.

Du kan angive, hvor lang tid dit barn må bruge på enheden på hverdage og i weekenden. Du kan også forhindre dit barn i at bruge enheden i hele ugen, fra mandag til og med søndag.

Barnet kan se, hvor lang tid enheden må bruges i alt, og hvor lang tid enheden kan bruges endnu. I Norton Family underrettes barnet, når der er 15 minutter tilbage af den tilladte tid til at bruge enheden. I Norton Family vises der en nedtælling på et minut, når barnet nærmer sig den begrænsede tidsperiode.

Når barnet overskrider den tilladte totaltid til at bruge enheden, kan forælderen konfigurere Norton Family til at gøre et af følgende:

• Låse barnets enhed automatisk.

• Forælderen kan få tilsendt en meddelelse pr. mail, men barnet kan fortsat bruge enheden.

Sådan undersøger du, hvor lang tid computeren kan bruges endnu

1. Log på din enhed.

2. Klik på Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen.

3. Klik på Vis resterende tid. Barnet får besked om. hvor meget tid der er tilbage, og hvornår computeren er spærret.

Sådan forlænges computerens tidsforbrug

1. Log på barnets enhed.

2. Klik på Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen.

3. Klik på Forlæng brugertid eller Forlæng tid, og log på med dine Norton-kontooplysninger.

4. Gør et af følgende:

• Klik på Indtil den næste person logger på, eller computeren genstartes.

• Klik på I de(n) næste, og vælg en tidsperiode.

5. Klik på Forlæng.

Sådan undersøger du, hvor lang tid Android-enheden kan bruges endnu

1. Tryk på og åbn Norton Family-appen.

2. Tryk på tidsgrænsereglen under REGLER FOR DENNE ENHED.

3. I vinduet Oplysninger om regel skal du undersøge, hvor lang tid enheden stadig kan bruges i dag.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110242968_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 21/04/2015