App Advisor i Norton Mobile Security scanner ikke apps, jeg har downloadet fra Google Play

Dette problem kan opstå på grund af et kendt problem med Android-operativsystemet (specifikt i Google Play-appen), og det påvirker nogle af vores kunder. Dette problem kan ikke løses fra vores side.

Det eneste, vi kan foreslå på nuværende tidspunkt, er at vente på en opdatering af Google Play-appen, der muligvis kan løse problemet i fremtiden.

Som en midlertidig løsning, kan du kontrollere, om nogle af de følgende funktioner er aktiveret for Norton Mobile Security i indstillingerne. Hvis funktionen er aktiveret, skal du deaktivere den for at se App Advisor-resultaterne i Play Store.

• Batterioptimering

• Strømsparer

• Funktioner til app-optimering

Deaktiver batterioptimering

Batterioptimering deaktiveres muligvis på forskellige måder afhængigt af din enhed og producenten. Du kan se flere oplysninger i brugervejledningen fra producenten af enheden.

1. Åbn Indstillinger på startskærmen.

2. Gå til Batteri > Batterioptimering.

3. Klik på Alle apps, vælg Norton Mobile Security, og tryk derefter på Optimer ikke.

4. Gå til Play Store for at se søgeresultaterne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110239211_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 08/05/2017