Angivelse af tilladte kontakter

Norton Family blokerer for børnenes brug af deres enhed i spærretiden, eller når den daglige grænse er nået. Alle indgående og udgående opkald til og fra enheden blokeres også. Der kan dog opstå situationer, hvor barnet har brug for at foretage eller modtage et opkald. Du kan konfigurere de tilladte kontakter, således at barnet kan kontakte dem i nødsituationer, selvom enheden er blokeret. Du kan tilføje op 10 tilladte kontakter.

Du kan tilføje, redigere eller slette tilladte kontakter via Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. 2. Klik på Husregler.

3. 3. Klik på barnets billedikon.

4. 4. Klik på Tid i venstre rude, og aktivér Tidsopsyn.

5. 5. Vælg den af barnets enheder, du vil konfigurere tilladte kontakter på.

6. 6. Udfør en af følgende handlinger under Tilladte kontakter på enheden:

• Du kan tilføje en ny kontakt ved at klikke på Tilføj kontakt , indtaste kontaktens navn og telefonnummer og derefter klikke på Gem.

• Du kan åbne en eksisterende kontakt i adressebogen ved at klikke på Åbn enhedens adressekartotek, vælge kontakt og derefter klikke på Gem og luk. Du kan også udføre søgninger ved at indtaste kontaktens navn.

• Du kan redigere en kontakt ved at klikke på en kontakt og derefter klikke på Rediger.

• Du kan slette en kontakt ved at klikke på en kontakt og derefter klikke på Slet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110234169_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016