Jeg kan ikke ændre sproget på tastaturet, når Norton Mobile Security er installeret på min Android-enhed

Dette problem ses typisk på Samsung-enheder, hvor en af tilgængelighedstjenesterne er slået til, f.eks. Norton Security Service, der aktiverer funktionen "App Advisor til Google Play" i Norton Mobile Security.

Som en midlertidig foranstaltning kan du slå Norton Security Service fra i indstillingerne for Tilgængelighed på Samsung-enheden.

Slå App Advisor til Google Play fra

1. Fra startsiden skal du gå til Indstillinger > Tilgængelighed.

2. Under Tjenester trykker du på Norton Security Service.

3. Ved siden af Norton Security Service flytter du skydeknappen for at slå den fra.

4. Tryk på OK for at bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110202550_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 09/02/2016