Jeg kan ikke bruge Premier-funktionerne, selv efter at jeg har opgraderet til Norton Family Premier på min Android-enhed

Det problem kan du afhjælpe ved at opdatere og synkronisere Norton Family-abonnementsstatussen vha. abonnementsserveren.

Opdatering af Norton Family-abonnementsstatussen

1. Åbn Norton Family -appen.

2. Tryk på menuikonet øverst til venstre for at få vist indstillingerne, og tryk derefter på Forældertilstand.

3. Indtast mailadressen til forælderen samt adgangskoden, og tryk derefter på Log på.

4. Tryk på menuikonet øverst til venstre for at få vist indstillingerne, og tryk derefter på Indstillinger.

5. Tryk på Norton-abonnement på skærmen Indstillinger.

6. Hvis statussen Tjeneste vises som Norton Family Basic, skal du trykke på Opdater.

Norton Family-appen synkroniseres med abonnementsserveren, og den rigtige abonnementsstatus vises nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110202483_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 03/11/2015