Premier-funktionerne virker ikke efter opgradering til Norton Family Premier på en Android-enhed

Du kan rette fejlen ved at opdatere og synkronisere statussen for dit Norton Family-abonnement via abonnementsserveren.

Opdatering af statussen for dit Norton Family-abonnement

1. Åbn Norton Family -appen.

2. Tryk på menuikonet øverst til venstre for at få vist indstillingerne, og tryk derefter på Log på som forælder.

3. Indtast mailadressen til forælderen samt adgangskoden, og tryk derefter på Log på.

4. Tryk på menuikonet øverst til venstre for at få vist indstillingerne, og tryk derefter på Indstillinger.

5. Tryk på Norton-abonnement på skærmen Indstillinger.

6. Hvis statussen Tjeneste vises som Norton Family Basic, skal du trykke på Opdater.

Norton Family-appen synkroniseres med abonnementsserveren, og den rigtige abonnementsstatus vises nu.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v110202483_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 17/08/2017