Meddelelsen: "Købet kunne ikke fuldføres. Prøv igen." vises, når jeg forsøger at købe en licens i Norton Mobile Security

Symantec er opmærksom på et kendt problem, der betyder, at du muligvis ikke kan købe et abonnement på Norton Mobile Security i programversioner under 3.9.5. På grund af ændringerne i Google Play kræves der en opdatering i selve programmet, før køb kan gennemføres.

Denne meddelelse vises muligvis, hvis du forsøger at købe et abonnement på eller en licens til Norton Mobile Security. Du skal have den nyeste version af Norton Mobile Security installeret på din Android-enhed for at løse problemet.

Installer den nyeste version af Norton Mobile Security

1. Start appen Google Play Store på startskærmen.

2. Tryk på søgeikonet i øverst til højre på skærmen, og indtast følgende tekst:

Norton Security og Antivirus

3. Vælg appen Norton Security og Antivirus i "NortonMobile".

4. Tryk på Opdater, hvis det er muligt.

5. Tryk derefter på Acceptér på skærmen med tilladelser for at installere opdateringerne i appen.

6. Når opdateringerne er gennemført, burde du kunne fuldføre købet af abonnementet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110180240_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 20/04/2015