Fejlmeddelelsen "Norton [produktnavn] er holdt op med at fungere" vises, når jeg starter Norton-programmet

Hvis Norton-programmet ikke kan indlæses, og Windows viser denne fejl, er der muligvis installeret et grafikkort med en forældet driver på computeren.

Opdater grafikdriveren

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Dobbeltklik på Skærmkort i vinduet Enhedshåndtering.

4. Højreklik på HD-grafikkortet, og vælg Egenskaber.

5. Kontrollér, om driveren til grafikkortet er forældet, eller om det er den aktuelle version, på fanen Driver.

Hvis driveren er forældet, skal du opdatere den ved at downloade og installere den nyeste version af driveren til grafikkortet.

6. Vælg grafikkortet:

7. Genstart computeren, og kontrollér, om fejlen er blevet rettet.

Ansvarsfraskrivelse :

Symantec er ikke ansvarlig for pålideligheden af data, meninger, råd eller udtalelser, der forefindes på tredjeparts websteder. Symantec stiller disse link til rådighed som en bekvemmelighed. Inkluderingen af sådanne link antyder ikke, at Symantec støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne sider.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110166259_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/04/2015