Jeg har fået besked om en ændring i min Norton-konto, som jeg ikke har godkendt

Af hensyn til sikkerheden bliver der sendt en mail til din registrerede mailadresse, når der foretages visse ændringer på din Norton-konto. Hvis du har skiftet mailadresse, bliver der sendt en besked til både den gamle og den nye mailadresse. Mailen bliver sendt fra norton@symantec.com.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har anmodet om denne ændring?

• Du kan få flere oplysninger om, hvorfor hver enkelt besked sendes, i nedenstående afsnit. Hvis du eller en anden person, som du har givet adgang til din konto, ikke har anmodet om ændringen, skal du udføre følgende handlinger:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v110091489_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 05/09/2017