Norton Power Erasers kompatibilitet med computere, hvor WIMBoot er aktiveret

Denne artikel indeholder flere oplysninger om Norton Power Erasers kompatibilitet med computere, hvor WIMBoot er aktiveret.

Hvad er WIMBoot?

• Windows Image Boot (WIMBoot) er en funktion, der findes i visse versioner af Windows 8.1 og nyere. Den gør det muligt at konfigurere en computer på en bestemt måde, så den kører direkte fra en komprimeret Windows-billedfil (WIM-fil). WIMBoot kan reducere Windows-filers brug af diskplads betragteligt.

Hvis du vil bruge WIMBoot, skal computeren have den WIMBoot-konfiguration, som blev introduceret med Windows 8.1- og Windows RT 8.1-computere med Windows 8.1 Update. Som regel er det de computere, der har begrænset lagringsplads (f.eks. 32 GB eller mindre), som er konfigureret med WIMBoot.

Du kan få flere oplysninger om WIMBoot i denne Microsoft-artikel.

Er Norton Power Eraser kompatibelt med WIMBoot?

• Norton Power Eraser er ikke kompatibelt med computere, hvor WIMBoot er aktiveret, pga. følgende WIMBoot-funktionalitet. I en traditionel Windows-installation (uden WIMBoot) oprettes systemfilerne som skjulte filer på disken. I en Windows-installation med WIMBoot oprettes systemfilerne som en komprimeret fil (WIM-fil) på disken. Installationsprogrammet opretter et sæt henvisningsfiler, som omdirigerer brugeren til den komprimerede systemfil. Da systemfilerne ikke findes som skjulte filer, kan de ikke scannes af Norton Power Eraser.

Hvordan kan jeg vide, om WIMBoot er aktiveret på min computer?

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

diskmgmt.msc

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Wim Boot vises på partitionen Disk 0 i vinduet Diskhåndtering, hvis det er aktiveret på computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110082286_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/07/2015