Hvordan indløser jeg den pinkode, jeg har købt for at få en Norton-produktnøgle

Dette dokument indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer dit nye Norton-program, hvis du har købt det hos en udvalgt detailpartner og har fået en pinkode i æsken.

TRIN 1

Indløsningsproces

Du skal indløse pinkoden på forhandlerens eller distributørens portal for at få Norton-produktnøglen. Den rigtige URL-adresse står på kortet med pinkoden.

1. Gå ind på den URL-adresse, der står på kortet i æsken

2. Log ind, eller opret en ny konto (det er en konto hos detailpartneren - ikke hos Norton)

3. Angiv den pinkode, der står på kortet

Du får en Norton-produktnøgle, som du skal registrere på din Norton-konto for at downloade og aktivere Norton Security-softwaren. Du kan finde nøglen på Download Center-siden. Gem nøglen til det næste trin.

Hvis fejlmeddelelsen "Pinkoden findes ikke" vises, betyder det, at pinkoden ikke er blevet aktiveret hos forhandleren. Kontakt forhandleren for at få hjælp.

TRIN 2

Konfiguration af Norton Security

Når du har fået din Norton-produktnøgle, skal du downloade programmet som beskrevet i følgende anvisninger.

1. Gå ind på www.norton.com/setup

2. Log ind på din Norton-konto, eller opret en ny konto, hvis du ikke har en

3. I vinduet Installation skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på > og start downloadprocessen.

Du kan få flere oplysninger i Jeg vil downloade Norton-programmet på min enhed

Husk at registrere Norton-produktnøglen på din Norton-konto, så du kan administrere din licens og nemt få hjælp fra Norton Support.

Sådan får du hjælp

• Norton Support kan kun hjælpe dig, hvis du har en Norton-produktnøgle.

• Hvis du har problemer med indløsning af pinkoden eller har brug for hjælp, før du indløser den (f.eks. i forbindelse med returnering), skal du kontakte forhandleren.

• Hvis du har indløst pinkoden, eller forhandleren har bekræftet, at pinkoden er aktiveret, og du stadig har problemer med at indløse den, skal du kontakte indløsningsportalens supportteam via kontaktformularen:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v110079414_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 30/06/2016