Sådan løser du problemer med Norton Autofix

Enheden skal have forbindelse til internettet for at kunne rette fejl ved hjælp af Norton Autofix.

Med Norton Autofix får du yderligere produktsupport, der kan startes med et enkelt klik i hovedvinduet i Norton-programmet. Der udføres en hurtig scanning af computeren og problemerne udbedres, uden at du skal foretage dig noget. Hvis problemet ikke løses, kan du bruge Åbn supportwebsted til at åbne Nortons supportwebsted og få hjælp til at bruge vores onlineforum, chat-, mail- og telefon-funktioner.

På Nortons supportwebsted er der desuden en vidensdatabase med en række artikler. Disse artikler kan hjælpe dig med at løse tekniske problemer.

Symantecs supportteknikere kan hjælpe dig med at løse mere komplekse problemer via fjernhjælp. Fjernhjælpsteknologi gør det muligt for Symantecs supportteknikere at få adgang til din computer som fjernbrugere, så de kan udføre vedligeholdelse eller tjenester.

Supporttilbuddene kan variere afhængigt af sprog eller program.

Når du klikker på Bed om support i vinduet Help Center, kontrolleres din internetforbindelse af Norton-programmet. Når du vil bruge Norton Autofix, skal du sørge for, at computeren har forbindelse til internettet.

Hvis du bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, skal du konfigurere proxyindstillingerne for Norton-programmet. Der er flere oplysninger i Konfiguration af netværksproxy-indstillinger.

Hvis du ikke kender dine proxyindstillinger, skal du kontakte din internetudbyder eller netværksadministrator og få hjælp.

Sådan løser du et problem ved hjælp af Norton Autofix

1. Klik på Hjælp i hovedvinduet i Norton-programmet og derefter på Bed om support.

2. Gør et af følgende i vinduet Norton Autofix:

• Hvis der er problemer med at oprette forbindelse til internettet, skal du sikre dig, at enheden er tilsluttet, og derefter klikke på Prøv igen for at gennemføre Autofix-processen.

• Hvis der stadig er problemer med forbindelsen til internettet, skal du klikke på Spring over for at fortsætte med andre processer i Norton Autofix.

• Hvis fejlen ikke rettes automatisk, skal du klikke på Åbn supportwebsted for at få yderligere hjælp.

• Hvis du ikke kan oprette forbindelse til supportwebstedet, skal du bruge linket Klik her for at få adgang til supportens kontaktnumre.

• Hvis problemet er løst, skal du klikke på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v10987273_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016