Norton Family til Norton Security Premium

Der følger Norton Security med backup med til abonnementet på Norton Family Premium.

Norton Family er den mest omfattende tjeneste til de familier, der ønsker, at deres børns færden på nettet foregår under ordentlige forhold. Du kan tilpasse dette brugervenlige værktøj og derigennem få et indblik i, hvad dine børn foretager sig online, så du kan vejlede dem og hjælpe dem med at træffe gode valg. Værktøjet gør det let at definere "husregler", som passer til de enkelte børns alder, så de bliver både beskyttet og bevidste om, hvad de bør og ikke bør gøre online. Du kan installere Norton Family på et Windows-skrivebord eller en Android-enhed, som børnene bruger.

Når du konfigurerer Norton Family for første gang, skal du registrere kontoen på Norton Family, oprette brugerprofiler til børnene og installere Norton Family på deres computere. Du kan komme i gang med Norton Family ved at gøre følgende:

TRIN 1

Tilmelding af kontoen hos Norton Family

1. Gå ind på webstedet for Norton Family.

2. Klik på Log på.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du allerede har en Norton-konto, skal du logge på med mailadresse og adgangskode.

• Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto, indtaste oplysningerne og klikke på Opret konto.

4. Læs servicevilkårene, og klik så på Acceptér.

TRIN 2

Sådan konfigureres og oprettes en ny profil til et barn

1. Log på webstedet for Norton Family med din mailadresse og adgangskode.

2. Under Forældre skal du klikke på ikonet Indstillinger på den forældreprofil, som du vil konfigurere.

3. Angiv et profilnavn for forældrekontoen, vælg en avatar, vælg en tidszone, og klik på Gem.

4. Du kan tilføje en ny børneprofil ved at klikke på Tilføj barn ved siden af Børn.

5. Indtast navn, og vælg avatar, køn og fødselsår for barnet.

6. Klik på Næste.

7. Vælg de konti, du vil overvåge, og klik på Gem.

TRIN 3

Sådan installeres Norton Family på barnets enhed

• 1. Log på webstedet for Norton Family med din mailadresse og adgangskode på det Windows-skrivebord, som barnet bruger.

Klik på Tilføj enhed ved siden Alle enheder.

3. Klik på Fortsæt.

4. Dobbeltklik på filen, når den er downloadet på computeren.

Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

1 Åbn appen Play Store på den Android-enhed, som barnet bruger

2. Find og installer appen Norton Family.

3. Åbn Norton Family-appen.

4. Kør gennem skærmbillederne med oplysningerne om Norton Family, og tryk på Kom godt i gang.

5. Tryk på Log på eller tilmeld.

6. Indtast mailadressen og adgangskoden, og tryk på Log på.

7. På skærmen Konfiguration skal du trykke på Barn.

8. Tryk på Fortsæt.

9. Du skal trykke på ikonet for børneprofilen, som du vil knytte til enheden, på listen.

10. Norton Family fastsætter standardhusreglerne på grundlag af barnets fødselsår. Tryk på bogikonet for at se husreglerne igennem, og tryk derefter på Gem. Du kan altid ændre i husreglerne efter konfigurationen.

11. Indtast et navn til enheden, og tryk på Udført.

12. Tryk på Aktivér i vinduet Aktivér enhedsadministrator.

13. Tryk på OK i vinduet Installation udført.

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode..

2. Tryk eller klik på Tilføj enhed under Enheder på siden Konfigurer Family.

3. Klik på Download for at downloade installationsprogrammet til Norton Family.

4. Tryk på Hent.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste det Apple-id og den adgangskode, der skal bruges til at godkende enheden.

Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Norton Family til iOS fås i øjeblikket kun i USA, Storbritannien, Japan, Australien, New Zealand, Sydafrika, Hongkong og Indonesien.

Norton Family er nu installeret. Du kan altid ændre eller konfigurere husreglerne for barnet ved at logge på Norton Family. Du kan læse mere i Sådan kommer du i gang med at bruge Norton Family.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v109663838_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 10/11/2016