Meddelelsen "Denne kopi af Windows er ikke ægte" vises, når jeg har installeret Norton-programmet

Hvis du får meddelelse om, at den kopi af Windows, der er installeret på computeren, muligvis ikke er ægte, er din kopi af Windows sandsynligvis ikke aktiveret korrekt. Hvis denne meddelelse vises, selvom du har en ægte kopi af Windows, kan det skyldes de nyeste Microsoft Windows-opdateringer.

Kør Microsoft Fixit-værktøjet for at rette fejlen.

Ansvarsfraskrivelse: Symantec er ikke ansvarlig for pålideligheden af data, meninger, råd eller udtalelser, der forefindes på tredjeparts websteder. Symantec stiller disse link til rådighed som en bekvemmelighed. Inkluderingen af sådanne link antyder ikke, at Symantec støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne sider.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v109344995_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015