Downloadlink sendt

Linket til download af Norton er sendt til den mailadresse, du angav. Der bliver sendt en mail fra Norton til modtagerens mailadresse. Mailen indeholder et downloadlink og anvisninger til installation af Norton-tjenesten.

Norton-downloadlinket er kun gyldigt i 14 dage. Du skal downloade Norton-tjenesten inden for 14 dage efter den dato, hvor du modtog mailen. Hvis downloadlinket udløber, skal du sende det igen.

Følg nedenstående trin for at gennemføre installationen på den nye enhed. Enheden bliver automatisk føjet til din Norton-konto, når installationen er gennemført.

Installation af Norton på den nye enhed

1. Find og åbn den mail, som du har modtaget fra Norton-teamet.

2. Klik på Installer nu.

3. Klik på Acceptér og download på den side, der vises.

Symantec anbefaler, at du læser licensaftalen, før du downloader og installerer Norton.

4. Klik på området, som pilen på skærmen peger på, og følg instrukserne på skærmen.

Hvis du har sendt downloadlinket til flere modtagere, kan du bede dem om at følge ovenstående trin til installation af Norton.

Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, kan du prøve at se efter i mappen med spam. De mail, der sendes fra Norton, er ægte og er ikke spam. Du kan få flere oplysninger i Hvordan kan jeg vide, om mailen fra Norton er ægte?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v109298942_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 27/03/2018