Min computerskærm flimrer, efter jeg har opgraderet Norton-programmet

Nogle brugere rapporterer, at deres skærm flimrer og ikke reagerer, efter de har installeret den nyeste version af Norton-programmet. Du kan downloade og køre et værktøj for at løse dette problem. Du skal køre værktøjet i fejlsikret tilstand.

TRIN 1

Start computeren i Fejlsikret tilstand med netværk

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Ctrl + Shift + Esc for at åbne Joblisten.

3. I menuen Fil skal du klikke på Ny opgave (Kør...).

4. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Markér feltet Sikker start, og vælg Netværk under fanen Start i vinduet Systemkonfiguration.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du markere /SAFEBOOT under fanen BOOT.INI.

6. Klik på Ok.

7. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i fejlsikret tilstand med netværk.

TRIN 2

Download og kør reparationsværktøjet

1. Download reparationsværktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Højreklik på filen Screen_Fix.exe på skrivebordet, og klik på Kør som administrator.

Hvis du kører værktøjet, accepterer du aftalen om brug.

3. Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

Værktøjet kører i baggrunden, og du vil muligvis lægge mærke til, at et skærmbillede kommer frem i et splitsekund.

4. Genstart computeren i normal tilstand.

TRIN 3

Genstart computeren i normal tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. I vinduet Systemkonfiguration skal du under fanen Start fjerne markeringen af Sikker start.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du i fanen BOOT.INI fjerne markeringen af /SAFEBOOT.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Hvis du stadig oplever, at Windows-skærmen flimrer, skal du afinstallere og geninstallere Norton-programmet. Gå til trin 4.

TRIN 4

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v109267913_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016