Meddelelse om udfasning af Norton Tablet Security

Symantec udfaser Norton Tablet Security, da virksomheden fortsat fokuserer på at strømline sit produktudvalg. Derfor vil det ikke længere være muligt at forny eller købe nye abonnementer til dit Norton Tablet Security-produkt pr. 30. juni 2015. Kontakt Norton Support, hvis du har problemer med at aktivere dit nuværende produktet. Hvis produktet allerede er aktiveret, vil det fortsat fungere og være understøttet, indtil det nuværende abonnement udløber.

Bemærk, at Symantecs beskyttelsesfunktioner til Android-smartphones og -tablets (med Android 2.3 eller nyere) nu er til rådighed i et andet format. Du kan beskytte dine Android-mobilenheder med Norton Mobile Security.

Dette nye produkt fungerer muligvis ikke på nogle få ældre tablets, hvor Norton Tablet Security var forudinstalleret. Symantec udbyder desværre ikke noget alternativt produkt til disse tablets.

De berørte enheder er bl.a.:

• Lenovo IdeaPad A1107, A2107, A2109, S2109, S2110

Vi anbefaler at deaktivere Norton Tablet Security på disse enheder og fjerne ikonet for Norton Tablet Security.

Deaktivering af Norton Tablet Security

1. Tryk på Indstillinger for at åbne menuen.

2. Tryk på Administrer apps på skærmen Indstillinger for at se listen over installerede apps.

3. Tryk på Norton Security i højre rude på listen Apps.

4. Tryk på Deaktiver på skærmen App-info for at deaktivere Norton Security, så det ikke kører på enheden.

5. Tryk på OK.

Fjern ikonet for Norton Tablet Security

1. Tryk på ikonet for Norton Security på startskærmen, og hold det nede, indtil det er muligt at fjerne det (vises med et rødt kryds).

2. Tryk på funktionen (vist med et rødt kryds) for at fjerne ikonet for Norton Tablet Security.

3. Tryk på fluebenet ved siden af Afslut redigeringstilstand øverst på skærmen for at afslutte redigeringstilstanden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v109093981_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 02/07/2015