Jeg har modtaget en meddelelse om Ramnit Botnet Takedown

Den 25. februar 2015 beslaglagde Interpol - med hjælp fra Symantec, Microsoft og flere andre partnere fra branchen - servere og anden infrastruktur, som blev brugt af gruppen bag Ramnit Botnet.

Er meddelelsen ægte, og kommer den fra Norton?

Ja. Norton fortæller dig om en af de måder, vores programmer beskytter dig på, og om, hvordan virksomheden lægger vægt på at hjælpe politiet med at stoppe forbryderne.

Yder Norton beskyttelse mod denne trussel?

Ja, følgende programmer yder beskyttelse mod dette botnet:

• Norton AntiVirus

• Norton Internet Security

• Norton 360

• Norton Security

• Norton Security med backup

Norton registrerer truslen på følgende måde:

• Antivirus:

• W32.Ramnit

• W32.Ramnit.B

• W32.Ramnit!inf

• W32.Ramnit.C!inf

• W32.Ramnit.D!inf

• W32.Ramnit!html

• Beskyttelse mod indtrængen:

• Systemet er inficeret: Ramnit Zbot-injektion via internettet

Norton-programmerne yder beskyttelse mod denne trussel. Hvis du har et sikkerhedsprodukt fra en tredjepart eller har mistanke om, at din computer er inficeret med denne botnet-trussel, kan du downloade og køre W32.Ramnit-fjernelsesværktøjet.

Hvad er Ramnit Botnet Takedown?

Ved en aktion under ledelse af Europol og med hjælp fra Symantec, Microsoft og en række andre partnere fra branchen er der i dag blevet beslaglagt servere og anden infrastruktur, som tilhørte den cyberkriminelle gruppe bag Ramnit Botnet (af Symantec registreret som W32.Ramnit.B). Gruppen har været i gang i mindst fem år og har i den periode udviklet sig til en stor kriminel organisation, som har inficeret over 3,2 millioner computere i alt og bedraget en masse uskyldige ofre. Håbet er, at dagens aktion vil være et effektivt slag mod bandens ressourcer og evner.

Hvad er Ramnit Botnet?

Ramnit-truslen har med tiden udviklet sig til et effektivt værktøj for cyberkriminelle og giver angriberne flere måder at skade ofrene på. De kan overvåge internetsessioner og stjæle bankoplysninger, stjæle cookies og udgive sig for ofret, stjæle filer fra ofrets harddisk og endda give angribere fjernadgang til computeren, så der kan forvoldes endnu større skade.

Yderligere oplysninger

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v108970330_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 27/02/2015