Hvilke ændringer er der sket i Norton Security?

Visse funktioner fra ældre Norton-programmer findes ikke i Norton Security. Det skyldes, at vi lægger vægt på understøttelsen af nye teknologier, som yder fantastisk beskyttelse. Det drejer sig bl.a. om følgende funktioner:

Oprydning i registreringsdatabasen

• En evaluering af de telemetriske data viste, at oprydning i regeristreringsdatabasen ikke blev anvendt i stor udstrækning af Norton 360-brugerne. Derfor blev det besluttet at fjerne funktionen. Du kan dog stadig få en effektiv oprydning i regeristreringsdatabasen vha. Norton Utilities.

Stabilitetsvurdering

• Vi bemærkede, at det ikke var ret mange brugere, der anvendte funktionen til stabilitetsvurdering i de ældre Norton-programmer. Derfor blev det besluttet, at funktionen ikke skulle være en del af Norton Security. Alle henvisninger til stabilitetsvurdering er blevet fjernet i følgende komponenter:

• Sikkerhedshistorik

• Norton Insight

• File Insight

• Download Insight: Den stabilitetsvurdering, som tidligere blev vist i Download Insight-advarsler, er blevet fjernet. Rapportoversigten i Download Insight er også blevet fjernet. Den blev vist, når en ustabil programfil blev startet på computeren, eller når indstillingen "Advarsel ved dårlig stabilitet" var aktiveret.

I Norton AntiVirus, Norton Internet Security og Norton 360 vil der stadig blive vist stabilitetsvurderinger, selvom vi er holdt op med at offentliggøre disse data. Den stabilitetsvurdering, der vises i Norton-programmet, er dog ikke den nyeste.

Løbende opdatering

• I Norton Security er løbende opdateringer blevet erstattet af funktionen Total cloud-beskyttelse, som scanner direkte vha. cloud-baserede virusdefinitioner.

IM-scanning

• Filer, der overføres via IM-klienter, er allerede scannet vha. Auto-Protect. IM-scanning er kun nødvendig, hvis Auto-Protect er slået fra, og det er ikke almindeligt. Når Auto-Protect er slået fra, er systemet ikke beskyttet, og det bliver ikke beskyttet, når IM-scanning aktiveres. Derfor har vi fjernet funktionen IM-scanning i Norton Security.

Integration med Outlook Express

• Outlook Express i Windows XP anvendes efterhånden ikke på særlig mange computere. De fleste brugere foretrækker Microsoft Outlook eller har opgraderet til en nyere version af operativsystemet. Derfor understøtter Norton AntiSpam ikke Outlook Express i Norton Security.

Kort over netværkssikkerhed

• Denne funktion findes ikke i Norton Security, da den ikke blev anvendt i stor udstrækning i de ældre Norton-programmer. Firewallen, systemet til beskyttelse mod indtrængen, undtagelsesfunktionen og Network Trust findes nu under Netværksindstillinger i Norton Security.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v108960242_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/10/2015