Om Norton AntiSpam

Norton AntiSpam bruges til at kategorisere de mail, du modtager i dine mailprogrammer som enten spam eller almindelig mail. Med denne funktion lægges almindelig mail i mappen Indbakke og spammail i mappen Junk eller Norton AntiSpam-mappen.

Norton AntiSpam bruger Symantecs fremragende spamfiltreringsteknologi til at adskille spam fra almindelige mail. Norton AntiSpam filtrerer mail i realtid vha. forskellige lokale filtre på flere niveauer. Vha. de lokale filtre klassificeres mail som spam eller almindelig mail. Hvis de lokale filtre klassificerer en mail som almindelig, indsamler Norton AntiSpam oplysninger om mailen, f.eks. signaturoplysninger og tilknyttede URL-adresser. Norton AntiSpam sender derefter oplysningerne til Symantecs server, hvor de analyseres yderligere.

Når en mail klassificeres som spam, ændrer Norton AntiSpam emnelinjen, og mailen sendes til mailprogrammet. Mailprogrammet opfanger ændringen i emnelinjen og flytter mailen til mappen Junk eller Norton AntiSpam-mappen.

De lokale filtre i Norton AntiSpam bruger hvidlister, sortlister og patenteret filtreringsteknologi til at adskille spam fra almindelig mail. For at disse filtre kan fungerer optimalt, kræves det at der jævnligt downloades definitionsopdateringer til AntiSpam via LiveUpdate. Opdateringerne indeholder signaturoplysninger om spam og almindelig mail. Opdateringerne indeholder også Symantecs nye regler til spamfiltrering.

Norton AntiSpam bruger foruddefinerede regler for mail og den brugerdefinerede godkendelsesliste og blokeringsliste til at fremskynde scanning af mail. Den godkender mail fra godkendte mailafsendere og blokerer mail fra blokerede mailafsendere.

Norton AntiSpam importerer også automatisk adresselister fra understøttede programmer i forbindelse med installationen og programintegrationen. På den måde holdes listen over godkendte og blokerede mailafsendere opdateret i takt med dine adressebøger. Når adresserne fra Outlook eller Windows importeres i Norton AntiSpam, bliver de adresser, som findes på listerne over sikre og blokerede afsendere, også importeret.

Deaktivering af Norton AntiSpam øger din risiko for at modtage uopfordret mail. Sørg for, at Norton AntiSpam altid er aktiveret. Den beskytter dit mailprogram mod uønsket materiale.

Du kan se al statistik vedrørende antispam under kategorien AntiSpam i vinduet Sikkerhedshistorik.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1083880_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/01/2016