Aktivering eller deaktivering af spamfiltrering

I takt med at mail bruges mere, modtager mange brugere en øget mængde uønskede kommercielle mails kaldet "spam". Spam gør det ikke kun vanskeligt at identificere almindelige mails, men kan desuden indeholde anstødelige meddelelser og billeder.

Du kan bruge spamfiltrering til at kontrollere spam-mails. Spam-beskyttelse er aktiv som standard. Hvis du af en eller anden grund vil deaktivere funktionen, kan du slå den fra i selve programmet.

Deaktivering af Norton AntiSpam øger din risiko for at modtage uopfordrede mail.

Sådan aktiveres eller deaktiveres spamfiltrering

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på AntiSpam i vinduet Indstillinger.

3. På fanen Filter i rækken Antispam skal du flytte knappen Til/fra til Fra eller Til.

4. Hvis du deaktiverer spamfiltrering, skal du gøre følgende:

• Åbn vinduet Sikkerhedsanmodning, og vælg, hvor længe spamfiltrering skal være deaktiveret, på rullelisten Vælg varigheden.

5. Klik på Anvend.

6. Klik på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1083859_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018