Meddelelsen "Norton Security kan ikke installeres på denne hardware" vises, når jeg prøver at installere Norton Security for Mac

Du skal have Mac OS 10.7.5 eller nyere (kun 64-bit) for at kunne installere Norton-programmet til Mac 7.x. Hvis du installerer det på en 32-bit version af Mac OS X, mislykkes installationen, og der vises en fejlmeddelelse.

Hvis du har en 64-bit version af Mac OS X på din Mac, og denne fejlmeddelelse fortsat vises, skal du downloade og køre værktøjet RemoveSymantecMacFiles og derefter installere Norton Security.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer, og alle filer i de pågældende mapper. Du mister alle filer i de pågældende mapper, herunder filer som du selv har oprettet.

Download og kør RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på din Mac-computer med en administratorkonto, og adgangskoden må ikke være tom.

5. Klik på Åbn i dialogboksen med applikationsadvarslen.

Filen RemoveSymantecMacFiles.command åbnes i Terminal-programmet.

6. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

• Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2.

8. Tryk på retur.

9. Før du genstarter computeren, skal du gemme dit arbejde, lukke åbne programmer, indtaste y og trykke retur.

Prøv at installere Norton-programmet, når computeren er genstartet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v108096117_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 14/04/2017