Meddelelsen "Norton Security kan ikke installeres på denne hardware" vises, når jeg prøver at installere Norton Security på min Mac-computer

Denne meddelelse vises muligvis, når du prøver at opgradere til Norton Security fra et eksisterende Norton-program til Mac, eller første gang du prøver at installere det på din Mac-computer. Du kan rette fejlen ved at downloade og køre hjælpeprogrammet RemoveSymantecMacFiles og derefter installere Norton Security.

Før du begynder at afinstallere Norton-programmet, kan du læse:

• RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec Mac OS X-filer fra Mac OS X-startdiskenheden. Disse filer omfatter usynlige filer, f.eks. Norton AntiVirus for Macintosh QuickScan og Norton FileSaver-filer.

• RemoveSymantecMacFiles fjerner alle betaversioner af Symantec-programmer.

• RemoveSymantecMacFiles er inkluderet af praktiske hensyn og er ikke et understøttet værktøj.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer, og alle filer i de pågældende mapper. Du mister alle filer i de pågældende mapper, herunder filer som du selv har oprettet.

Download og kør RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på din Mac-computer med en administratorkonto, og adgangskoden må ikke være tom.

5. Klik på Åbn i dialogboksen med applikationsadvarslen.

Filen RemoveSymantecMacFiles.command åbnes i Terminal-programmet.

6. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

• Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2.

8. Tryk på retur.

9. Før du genstarter computeren, skal du gemme dit arbejde, lukke åbne programmer, indtaste y og trykke retur.

Prøv at installere Norton-programmet, når computeren er genstartet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v108096117_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 07/01/2016