Sådan løser du problemer med Norton efter at have opgraderet til Windows 10

Norton vil fortsat fungere på Windows 10, hvis du har installeret den nyeste version. Gå ind på Norton Opdateringscenter for at kontrollere, at den nyeste Norton-version er installeret.

Hvis du har fået Norton fra din tjenesteudbyder, kan du læse Installer Norton fra din tjenesteudbyder.

Hvis du har andre spørgsmål vedrørende dit Norton-program i Windows 10, kan du spørge eksperterne i Norton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v107701320_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/03/2018