Norton og Windows 10

Norton-programmet vil fortsat fungere på Windows 10, hvis du har installeret den nyeste version. Gå ind på Norton Opdateringscenter for at kontrollere, om det er den nyeste version af Norton-programmet, der er installeret.

Hvis du har fået Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, kan du læse Jeg vil installere Norton-programmet fra tjenesteudbyderen på en anden computer.

Hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med Norton-programmet og Windows 10, kan du spørge eksperterne i Norton Community.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v107701320_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016