Norton og Windows 10

Norton vil fortsat fungere på Windows 10, hvis du har installeret den nyeste version. Gå ind på Norton Opdateringscenter for at kontrollere, at den nyeste Norton-version er installeret.

Hvis du har fået Norton fra din tjenesteudbyder, kan du læse Installer Norton fra din tjenesteudbyder.

Hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med Norton-programmet og Windows 10, kan du spørge eksperterne i Norton Community.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v107701320_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/08/2017