Meddelelsen "Du er i fare. Din pc skal scannes for virus og spyware"

Denne meddelelse kan vises af flere grunde, og den forsvinder muligvis ikke, når du har klikket på Ret nu i Norton.

Windows XP-brugere skal fortsætte til trin 3 og køre værktøjet Norton Remove and Reinstall.

TRIN 1

Kør Ret nu

1. Hvis du ser denne advarsel i programmet, skal du klikke på Ret nu.

Afhængigt af computerens sikkerhedsstatus kan Norton prøve at aktivere den deaktiverede funktion, opdatere definitionerne eller køre en scanning. Hvis abonnementet er udløbet, bliver du bedt om at forny det.

2. Genstart computeren.

TRIN 2

Kør Hurtig scanning

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på Scanninger.

3. I vinduet Scanninger skal du vælge Hurtig scanning og klikke på Start.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton.

Adskillige Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem på vores brugergruppeforum. Du kan finde løsninger fra andre brugere, når der i Norton-programmet vises meddelelsen "Enheden er i fare", i Norton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v107431887_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2018