Meddelelsen "Mac-computeren blev ikke føjet til din Norton Management-konto" vises, når jeg downloader Norton-programmet til Mac via Norton Management-portalen

Denne meddelelse vises muligvis, når du forsøger at downloade Norton-programmet via Norton Management-portalen og Norton Management-klienten til Mac er downloadet på computeren. Når Norton Management-klienten er blevet installeret, forsøger den at binde Mac-computeren til Norton Management-kontoen og derefter downloade Norton-programmet. Men bindingen af Mac-computeren mislykkes, og denne fejlmeddelelse vises.

Du kan løse dette problem ved at følge vejledningen til download og installation af Norton-programmet.

Den måde, Norton Internet Security 5 og Norton AntiVirus 12 for Mac er designet på, gør, at de ikke kan administreres via fjernadgang ved hjælp af Norton Management-portalen.

Download og installer Norton-programmet

1. Download den relevante installationsfil, afhængigt af hvilket Norton-program du har:

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

Diskafbildningen er forbundet.

3. Dobbeltklik på ikonet til Norton-programmets installationsprogram.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v107309711_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 06/01/2016