Norton-startsiden

Hvorfor er Norton-startsiden standardstartside i min webbrowser?

Da du har accepteret, at Norton-startsiden er din nye startside i webbrowseren, er den nu din standardstartside og nye faneside. Når du har installeret Norton, bliver du bedt om at føje Norton-udvidelserne til webbrowseren. Derudover vil du blive bedt om at indstille Norton-startsiden som standardstartside for browseren.

Norton-startsiden forbedrer din internetsøgninger. Funktionen Norton Safe Search bruges til at generere søgeresultaterne. Når du foretager internetsøgninger med Norton Safe Search, genereres søgeresultaterne vha. Ask.com. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne. Søgeresultaterne rangeres efter status for webstedets sikkerhed og Norton-vurderingen.

Funktionen Norton Safe Search giver dig søgeforslag, når du indtaster nogle få bogstaver af søgeordet.

Norton-startsiden understøttes i følgende webbrowsere:

• Internet Explorer (version 8.0 eller nyere)

• Firefox (seneste version samt de to foregående)

• Chrome (seneste version)

• Safari (kun på Mac-computere)

Du kan bruge Norton Safe Search, selv efter at du har deaktiveret Identity Safe-funktionen i Norton.

Hvis du ikke ønsker Norton-startsiden som standardstartside, kan du klikke på afsnittene herunder for at finde ud af, hvordan man ændrer indstillingerne for startside og ny faneside i webbrowseren.

Hvordan deaktiverer jeg Norton-startsiden?

1. Åbn browseren.

2. Klik på indstillingsikonet (…) på Norton-værktøjslinjen.

3. Flyt knappen ud for Norton-startside til Fra i den viste menu.

Funktionen Norton Safe Search er kun til rådighed i nogle områder, herunder i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Holland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v107184509_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016