Norton-startsiden

Hvorfor er Norton-startsiden standardstartside i min webbrowser?

Da du har accepteret, at Norton-startsiden er din nye startside i webbrowseren, er den nu din standardstartside og nye faneside. Når du installerer Norton, bliver du bedt om at føje Norton-udvidelserne til webbrowseren. Derudover vil du blive bedt om at indstille Norton-startsiden som standardstartside for browseren.

Norton-startsiden forbedrer din internetsøgninger. Funktionen Norton Safe Search bruges til at generere søgeresultaterne. Når du foretager internetsøgninger med Norton Safe Search, genereres søgeresultaterne vha. Ask.com. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne. Søgeresultaterne rangeres efter status for webstedets sikkerhed og Norton-vurderingen.

Funktionen Norton Safe Search giver dig søgeforslag, når du indtaster nogle få bogstaver af søgeordet.

Norton-startsiden understøttes i følgende webbrowsere:

• Internet Explorer (version 8.0 eller nyere)

• Firefox (seneste version samt de to foregående)

• Chrome (seneste version)

• Safari (kun på Mac-computere)

Du kan bruge Norton Safe Search, selv efter at du har deaktiveret Identity Safe-funktionen i Norton.

Hvis du ikke ønsker Norton-startsiden som standardstartside, kan du klikke på afsnittene herunder for at finde ud af, hvordan man ændrer indstillingerne for startside og ny faneside i webbrowseren.

Hvordan deaktiverer jeg Norton-startsiden i Google Chrome?

1. Start Google Chrome.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Indstillinger.

3. Under Indstillinger skal du gå til Flere værktøjer og klikke på Udvidelser

4. På siden Udvidelser skal du, hvis Norton-hjemmeside til Chrome er aktiveret, fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret.

5. Genstart Google Chrome.

Hvordan deaktiverer jeg Norton-hjemmesiden i Mozilla Firefox?

1. Start Mozilla Firefox.

2. I Firefox-menuen skal du klikke på Tilføjelsesprogrammer.

3. På fanen Udvidelser skal du klikke på Norton-hjemmeside til Firefox.

4. Hvis Norton-hjemmeside til Firefox er nedtonet, skal du klikke på Aktivér.

5. Genstart Mozilla Firefox.

Funktionen Norton Safe Search er kun til rådighed i nogle områder, herunder i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Holland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v107184509_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/03/2018