Abonnement

Du skal have et aktivt abonnement på Norton Security Online for at kunne modtage programfunktioner og sikkerhedsopdateringer fra Symantec. De nyeste sikkerhedsopdateringer og programfunktioner beskytter dig mod nye trusler.

Dit abonnement på Norton Security Online kan blive annulleret:

• Hvis du opsiger abonnementerne hos din tjenesteudbyder - Du får Norton Security Online som en tjeneste fra din tjenesteudbyder. Dit abonnement bliver derfor annulleret, hvis du opsiger abonnementet hos din tjenesteudbyder. Du kan ikke bruge nogen af programmets funktioner, og din enhed er sårbar over for virus og risici.

• Hvis du overfører en licens til en anden enhed (enkeltbruger) - Hvis du overfører en licens, bliver den enhed, som licensen fjernes fra, ikke længere beskyttet.

• Hvis tjenesteudbyderen opsiger dit abonnement - Din tjenesteudbyder kan opsige abonnementet pga. manglende betaling eller andre problemer. Abonnementet bliver automatisk aktiveret igen, når problemerne er løst.

Du kan gøre følgende for at løse problemer med abonnementet:

Hjælp mig med at bevare beskyttelsen (anbefales)

Med denne funktion kan du købe produktet.

Kontakt tjenesteudbyderen

Her kan du kontakte tjenesteudbyderen for at løse problemerne med abonnementet.

Genaktiver tjenesten - jeg har løst problemet

Her kan problemet løses automatisk.

Sådan løser du almindelige problemer med abonnementet

• Jeg har ikke opsagt mit abonnement, men meddelelsen om opsigelse af abonnementet vises stadig.

Hvis du har løst problemerne med abonnementet, og meddelelsen om opsagt abonnement stadig vises, skal du klikke på Kontakt tjenesteudbyderen i vinduet Abonnement. Hvis du stadig har problemer, skal du klikke på Genaktiver tjenesten - jeg har løst problemet i vinduet Abonnement.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1061821_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016