Hold beskyttelsen af din computer opdateret

Norton-programmet skal være opdateret med de nyeste sikkerhedsopdateringer, for at du er beskyttet mod nye trusler. Du kan hente sikkerhedsopdateringer, så længe du har et gyldigt abonnement på Norton-programmet. Det indeholder oplysninger, som Norton-programmet bruger til at genkende og advare dig om forekomsten af en bestemt virus eller sikkerhedstrussel. Det kan også opgradere produktet, så der kommer en ny funktion til, og programmets ydeevne forbedres.

Norton-programmet viser den dato, hvor der sidst blev hentet sikkerhedsopdateringer. Vi anbefaler, at indstillingen Automatisk LiveUpdate altid er slået til. På den måde arbejder LiveUpdate lydløst en gang i timen, når der er forbindelse til nettet, og søger efter og henter nye sikkerhedsopdateringer. På den måde holder Norton-produktet sig selv opdateret. Hvis du ikke har haft forbindelse til internettet i lang tid, eller hvis du har deaktiveret indstillingen Automatisk LiveUpdate, skal du køre LiveUpdate med jævne mellemrum for at få de nyeste beskyttelsesopdateringer.

Hvis abonnementet udløber, deaktiveres sikkerhedsfunktionerne, og du kan ikke hente nogen form for opdateringer. Du bør straks forny abonnementet, så du kan forblive beskyttet.

Sådan kontrollerer du, hvornår sikkerhedsfunktionerne sidst blev opdateret

1. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Markér datoen ved siden af Sikkerhedsopdateringer under sikkerhedsstatusindikatoren.

3. Hvis datoen er ældre end én eller to dage, skal du køre LiveUpdate med det samme.

Manuel kørsel af LiveUpdate

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på LiveUpdate.

2. Klik på OK i vinduet Norton LiveUpdate, når LiveUpdate-processen er gennemført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1061821_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016