Slå Automatisk LiveUpdate fra eller til

Automatisk LiveUpdate sikrer, at din Norton-beskyttelse altid er opdateret. Hvis du slår denne funktion fra, skal du med jævne mellemrum køre LiveUpdate manuelt. Som standard er Automatisk LiveUpdate slået til. Det anbefales på det kraftigste at lade Automatisk LiveUpdate være slået til.

Hvis du har en ISDN-router, som er indstillet til automatisk at etablere forbindelse til internetudbyderen, koster det muligvis penge hver eneste gang, der etableres forbindelse. Hvis du ikke ønsker dette, kan du deaktivere den automatiske forbindelse på din ISDN-router eller deaktivere funktionen Automatisk LiveUpdate.

Aktivering eller deaktivering af Automatisk LiveUpdate

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Opdateringer i vinduet med indstillinger for Antivirus.

4. I rækken Automatisk LiveUpdate skal du flytte skydeknappen Til/fra til Til eller Fra.

5. Klik på Anvend.

6. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før LiveUpdate-funktionen skal deaktiveres, og klikke på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1061736_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/07/2018