Aktivering eller deaktivering af Automatisk LiveUpdate

Du kan indstille LiveUpdate til automatisk at søge efter sikkerhedsopdateringer og programopdateringer ved at aktivere Automatisk LiveUpdate. På den måde holder Norton-produktet sig selv opdateret. Hvis du slår denne funktion fra, skal du med jævne mellemrum køre LiveUpdate manuelt for at få sikkerhedsopdateringerne.

Du kan:

Hvis du har forbindelse til internettet, downloader Automatisk LiveUpdate programopdateringer og definitionsopdateringer hver time. Hvis du har en ISDN-router, som er indstillet til automatisk at etablere forbindelse til internetudbyderen, koster det muligvis penge hver eneste gang, der etableres forbindelse. Hvis du ikke ønsker dette, kan du deaktivere den automatiske forbindelse på din ISDN-router eller deaktivere funktionen Automatisk LiveUpdate. Du kan også definere den mængde båndbredde, som Norton-programmet kan anvende, vha. funktionen Begrænsning af netværksanvendelse.

Konfigurer Automatisk LiveUpdate med Hurtigknapper

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Udfør en af følgende handlinger under Hurtigknapper i vinduet Indstillinger :

• Du kan vælge, hvor længe Automatisk LiveUpdate skal være deaktiveret ved at fjerne markeringen ved Automatisk LiveUpdate i rullelisten Vælg varigheden og derefter klikke på OK.

• Hvis du vil aktivere Automatisk LiveUpdate , skal du markere Automatisk LiveUpdate.

Konfigurér Automatisk LiveUpdate fra Indstillinger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Antivirus i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Opdateringer i vinduet med indstillinger for Antivirus.

4. I rækken Automatisk LiveUpdate skal du flytte skydeknappen Til/fra til Til eller Fra.

5. Klik på Anvend.

6. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor lang tid der skal gå, før LiveUpdate-funktionen skal deaktiveres, og klikke på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1061736_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016