Norton-sikkerhedsopdateringer

Sikkerhedsopdateringer er de filer, som holder Norton-programmet opdateret med den seneste antitrusselteknologi. Der kan komme nye virus og trusler hver dag, så du skal sørge for at, du har den nyeste version af Norton og det nyeste sikkerhedsindhold, som beskytter enheden mod trusler. Hvis du har et gyldigt abonnement, bruger Norton LiveUpdate-teknologien til automatisk at hente opdateringer til enheden ved at oprette forbindelse til en Symantec-server med regelmæssige intervaller.

Opdateringerne omfatter både program- og definitionsopdateringer. Programopdateringer er små forbedringer af det installerede Norton-program. De adskiller sig fra programopgraderinger, som er en nyere version af hele programmet. En programopdatering er normalt fremstillet med henblik på at forbedre kompatibiliteten med operativsystemet eller hardwaren, ændre problemer med ydeevnen eller rette fejl. Programopdateringer udgives efter behov.

I forbindelse med nogle sikkerhedsopdateringer skal du genstarte computeren for at færdiggøre opdateringsprocessen.

Definitionsopdateringer er de filer, som beskytter mod virus og nye trusler. Definitionsopdateringerne omfatter følgende:

• Virusdefinitioner - identificerer de virusser, der angriber enheden.

• Foruddefinerede firewallregler - styrer netværkstrafikken og netværksadgangen for programmerne på din enhed. Denne funktion findes ikke i Norton AntiVirus.

• Signaturer for beskyttelse mod indtrængen - identificerer uautoriserede adgangsforsøg mod enheden.

• Symantecs spamdefinitionsfiler - identificerer den type mailspam, du modtager.

Norton-programmet viser den dato, hvor der sidst blev hentet sikkerhedsopdateringer. Vi anbefaler, at indstillingen Automatisk LiveUpdate altid er slået til. På den måde arbejder LiveUpdate lydløst en gang i timen, når der er forbindelse til nettet, og søger efter og henter nye sikkerhedsopdateringer. På den måde holder Norton-produktet sig selv opdateret. Hvis du ikke har haft forbindelse til internettet i lang tid, eller hvis du har deaktiveret indstillingen Automatisk LiveUpdate, skal du køre LiveUpdate med jævne mellemrum for at få de nyeste beskyttelsesopdateringer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1061673_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018