Norton-sikkerhedsopdateringer

Sikkerhedsopdateringer er de filer, som holder Norton-programmet opdateret med den seneste antitrusselteknologi. Der kommer dagligt nye trusler og virusser, så det hjælper at holde Norton-programmet opdateret som beskyttelse mod det, der kan true din enhed. Norton-programmet anvender LiveUpdate-teknologi til at indhente sikkerhedsopdateringer til enheden ved at kontakte Symantec-serveren. Med LiveUpdate er det muligt at hente og installere sikkerhedsopdateringer automatisk. Der er flere oplysninger i Om Norton LiveUpdate.

Hvis du fortsat vil være godt beskyttet, anbefaler Symantec, at du bruger den seneste version af dit licenserede Norton-program samt det nyeste beskyttelsesindhold. Der er flere oplysninger i Opgradering af Norton-programmet.

Hvis du vil indhente sikkerhedsopdateringer, skal dit Norton-abonnement være aktiveret. Hvis dit abonnement løber ud, kan produktet ikke indhente nogen af sikkerhedsopdateringerne.

Sikkerhedsopdateringer omfatter program- og definitionsopdateringer. Programopdateringer er små forbedringer af det installerede Norton-program. De adskiller sig fra programopgraderinger, som er en nyere version af hele programmet. En programopdatering er normalt fremstillet med henblik på at forbedre kompatibiliteten med operativsystemet eller hardwaren, ændre problemer med ydeevnen eller rette fejl. Programopdateringer udgives efter behov.

I forbindelse med nogle sikkerhedsopdateringer skal du genstarte computeren for at færdiggøre opdateringsprocessen.

Definitionsopdateringer er de filer, som beskytter mod virus og nye trusler. Definitionsopdateringerne omfatter følgende:

• Virusdefinitioner - identificerer de virusser, der angriber enheden.

• Foruddefinerede firewallregler - styrer netværkstrafikken og netværksadgangen for programmerne på din enhed. Denne funktion findes ikke i Norton AntiVirus.

• Signaturer for beskyttelse mod indtrængen - identificerer uautoriserede adgangsforsøg mod enheden.

• Symantecs spamdefinitionsfiler - identificerer den type mailspam, du modtager.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1061673_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/09/2016