Meddelelsen: "Vi beklager. Supportpakkerne, der kræves for at fuldføre denne installation..." vises, når jeg installerer Norton Security på min Mac

Denne meddelelse vises sædvanligvis under installationen af Norton Security for Mac, hvis der er tildelt forkerte tilladelser til de Apple-installerede filer eller mapper. Du kan løse dette problem ved at køre Diskværktøj på din Mac, så du kan bekræfte og reparere fejl i Mac OS X-diske og -tilladelser.

TRIN 1

Kør Diskværktøj for at reparere tilladelser for filer og mapper

1. I Apple-menulinjen skal du klikke på > Hjælpeprogrammer.

2. I vinduet Hjælpeprogrammer skal du dobbeltklikke på Diskværktøj.

3. I den venstre rude i vinduet Diskværktøj skal du vælge startdisken Macintosh HD.

Det er kun en startdisk, der kan verificeres og repareres for fejl i filtilladelser. Du skal ikke vælge den primære lagerdisk, da du i denne ikke kan se antallet af mapper og filer, der er skrevet til disken, nederst i vinduet.

4. Klik på Reparer disktilladelser.

Alt afhængigt af antallet af filer, der skal kontrolleres for tilladelser, kan reparationen af disktilladelserne tage noget tid.

5. Afslut alle programmer, og genstart Mac-computeren, når reparationen af tilladelser er færdig.

TRIN 2

Download og installer Norton-programmet

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105503688_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 16/05/2016