Meddelelsen: "Vi beklager. Supportpakkerne, der kræves for at fuldføre denne installation af programmet, kunne ikke..." vises, når jeg installerer Norton-programmet på min Mac

Der vises muligvis også en af følgende fejl, når du installerer Norton-programmet på din Mac:

• "Den forventede grundpakke til programmet kunne ikke findes. Kontakt supportafdelingen."

• "Supportpakkerne kunne ikke henteses. Kontroller internetforbindelsen, og prøv igen."

Dette problem kan opstå, hvis Norton-installationsprogrammet ikke kan oprette forbindelse til internettet. Start browseren, og kontrollér, at du har adgang til et hvilket som helst websted for at kontrollere internetforbindelsen på din Mac.

Hvis problemet fortsætter, skal du køre Disk Utility på din Mac for at bekræfte og reparere problemerne med Mac OS X-diskene og -tilladelser.

TRIN 1

Kør Diskværktøj for at reparere tilladelser for filer og mapper

1. I Apple-menulinjen skal du klikke på > Hjælpeprogrammer.

2. I vinduet Hjælpeprogrammer skal du dobbeltklikke på Diskværktøj.

3. I den venstre rude i vinduet Diskværktøj skal du vælge startdisken Macintosh HD.

Det er kun en startdisk, der kan verificeres og repareres for fejl i filtilladelser. Vælg ikke den primære lagerdisk, da du i den ikke kan se antallet af filer og mapper nederst i vinduet.

4. Klik på Reparer disktilladelser.

Alt afhængigt af antallet af filer, der skal kontrolleres for tilladelser, kan reparationen af disktilladelserne tage noget tid.

5. Afslut alle programmer, og genstart Mac-computeren, når reparationen af tilladelser er færdig.

TRIN 2

Download og installer Norton-programmet

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105503688_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 15/05/2017