Sådan administrerer du installationer og dit Norton-abonnement

Hvor mange enheder er dækket af mit Norton Security-abonnement?

• Norton Security-programmer gives i licens i henhold til vilkår for acceptabel brug. Acceptabel brug af et Norton Security-program er defineret på følgende måde:

• Norton Security Standard: kan kun bruges på én enhed eller ét operativsystem.

• Norton Security Deluxe: kan bruges på fem enheder og på flere operativsystemer.

• Norton Security Premium: kan bruges på ti enheder og kan installeres på flere operativsystemer.

Antallet af dækkede enheder er anført på æsken, hvis du har købt Norton-programmet i en butik.

Du kan logge ind på din Norton-konto og se, hvor mange enheder Norton-programmet kan installeres på.

Hvornår træder mit Norton-abonnement i kraft?

• Produktabonnementet træder i kraft, når du gennemfører købet. Dette produktabonnement, som kan fornys, omfatter beskyttelsesopdateringer og nye produktfunktioner, som eventuelt bliver tilgængelige i den pågældende abonnementsperiode.

Jeg bruger ikke en enhed, hvor Norton-programmet er installeret. Hvordan overfører jeg licensen til en ny enhed?

Hvis Norton-programmet er installeret på en enhed, som du ikke længere bruger, kan du overføre det til en anden enhed.

1. Log på Norton.

2. På siden Tjenester skal du vælge det Norton-program, du vil overføre licensen for.

3. Klik på papirkurvikonet under Fjern licens, som ligger under Administrer mine installationer, ved siden af den enhed, som ikke længere er i brug.

Du kan finde flere oplysninger under Sådan overføres licensen til en ny enhed.

Begynder mit Norton-abonnement på den dag, hvor jeg overfører licensen til en ny enhed?

• Produktabonnementet træder i kraft, når du gennemfører købet. Hvis du f.eks. har 100 dage tilbage af abonnementet, når du afinstallerer programmet på den gamle enhed og installerer det på den nye enhed, har du stadig 100 dage tilbage.

Kan jeg installere et eksisterende program på flere enheder?

• Hvis du har opbrugt alle de tilladte installationer for dit gældende abonnement, kan du købe flere produktnøgler i Norton Online Store. Du kan også købe ekstra onlinelagerplads, så du kan sikkerhedskopiere vigtige data.

Du kan få flere oplysninger i Sådan køber du flere produktnøgler til ubeskyttede enheder.

Bruger jeg produktlicensen, hvis jeg installerer på en virtuel maskine?

• Ja, hvis du installerer på en virtuel maskine, bruger du en licens i abonnementet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105336966_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Android, Windows, iOS
Sidst ændret: 25/10/2016