Jeg kan ikke starte Norton-programmet til Mac

Du kan løse dette problem ved at afslutte alle de åbne programmer og derefter genstarte din Mac.

Hvis problemet stadig opstår, efter du har genstarten Mac-computeren, skal du afinstallere Norton-programmet vha. værktøjet RemoveSymantecMacFiles og geninstallere det.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer og alle filerne i disse mapper, herunder eventuelle filer, som du har oprettet.

TRIN 1

Download og kør værktøjet RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Klik på ikonet Finder i Dock for at åbne Finder.

3. Klik på > Downloads på menulinjen for at gå til mappen Downloads.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du har downloadet filen vha. Safari-browseren, skal du åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

• Hvis du har downloadet filen vha. browserne Mozilla Firefox eller Google Chrome, skal du dobbeltklikke på filen RemoveSymantecMacFiles.zip for at pakke filerne ud og derefter åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

5. I mappen RemoveSymantecMacFiles skal du control-klikke på filen RemoveSymantecMacFiles.command og derefter klikke på Åbn med > Terminal (standard).

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på din Mac-computer med en administratorkonto med en ikke-tom adgangskode.

6. Klik på Åbn for at fortsætte, hvis der vises en meddelelse om, at værktøjet kommer fra en uidentificeret udvikler.

7. I vinduet Terminal skal du indtaste administratoradgangskoden og trykke på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

8. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

9. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

10. Når værktøjet RemoveSymantecMacFiles er færdig med at fjerne Symantec-filerne, skal du i vinduet Terminal indtaste y og trykke på Retur for at genstarte Mac-computeren.

Inden du trykker på Retur, skal du sørge for at gemme eventuelle filer, du har åbne i andre programmer.

TRIN 2

Download Norton-programmet

1. Log på Norton.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v105332768_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 15/05/2017