Sådan løser du problemer med at åbne Norton

Du kan løse dette problem ved at afslutte alle de åbne programmer og derefter genstarte din Mac.

Hvis problemet stadig opstår, efter at du har genstartet Mac-computeren, skal du afinstallere Norton vha. værktøjet RemoveSymantecMacFiles og geninstallere det.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer og alle filerne i disse mapper, herunder alle de filer, som du har oprettet.

TRIN 1

Sådan køres værktøjet RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Klik på ikonet Finder i Dock for at åbne Finder.

3. Klik på > Downloads på menulinjen for at gå til mappen Downloads.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du har downloadet filen vha. Safari-browseren, skal du åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

• Hvis du har downloadet filen vha. browserne Mozilla Firefox eller Google Chrome, skal du dobbeltklikke på filen RemoveSymantecMacFiles.zip for at pakke filerne ud og derefter åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

5. I mappen RemoveSymantecMacFiles skal du control-klikke på filen RemoveSymantecMacFiles.command og derefter klikke på Åbn med > Terminal (standard).

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på din Mac-computer med en administratorkonto med en ikke-tom adgangskode.

6. Klik på Åbn for at fortsætte, hvis der vises en meddelelse om, at værktøjet kommer fra en uidentificeret udvikler.

7. I vinduet Terminal skal du indtaste administratoradgangskoden og trykke på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

8. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

9. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

10. Når værktøjet RemoveSymantecMacFiles er færdig med at fjerne Symantec-filerne, skal du i vinduet Terminal indtaste y og trykke på Retur for at genstarte Mac-computeren.

Inden du trykker på Retur, skal du sørge for at gemme eventuelle filer, du har åbne i andre programmer.

TRIN 2

Installation af Norton

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Klik på Tilmeld nu, hvis du bliver spurgt, om du vil deltage i Norton Community Watch.

Hvis du ikke vil deltage i Norton Community Watch, skal du klikke på Måske senere. Klik på Flere oplysninger i det viste vindue, hvis du vil vide mere.

9. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installer hjælp.

Under installationen på macOS 10.13.x eller nyere vises meddelelsen "Systemsoftwaren blev blokeret og kunne ikke indlæses ..." muligvis, afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger. Klik på Tillad for at fortsætte. Hvis der er installeret flere programmer på din Mac-computer, der kræver godkendelse, skal du vælge Symantec og klikke på OK.

10. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

11. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v105332768_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 07/05/2018